gs

suck. fick panikångest på goldman sachs presentation i dag. har ju inte fått det på typ hela sommaren. eller en gång, men iaf.
det gick bra, gick hem och så.

tror det är för att det är så stressande att gå på alla företagspresentationer och höra om "what's your edge? your angle? prove that you're what we want..." etc,etc,etc,etc. och om hur alla här är smarta, vad kan du göra?  Ni fattar.

Och det där med Londonveckorna. Kom just inte med(fick mailet) men såg idag listan på vilka som kom med. Många som förtjänade det men MASSOR som INTE förtjänade det. De som "känner rätt folk". Några speciellt som det är bara är FEL att de kom med.

Men har kommit fram till att jag SKA vara sur. Att jag är berättigad till att vara arg, för det är fel beslut. Det är inte fel på mig, utan det är de som har tagit ett felaktigt, orättvist beslut. Det var inte jag som inte var tillräckligt bra, utan de som är idioter. Och det är bra att vara sur över det.

bra på ett sätt. fortfarande stressande men men.

Kommentarer
Postat av: Anna

Skypea snart? saknar dig! <3

2010-09-15 @ 08:10:44
URL: http://blogg.veckorevyn.com/annasaventure/
Postat av: Sofia

Ja du har så rätt, det låter som en sjukt dåligt beslut :( Dåligt att man kan göra så! Men samtidigt, om det är den typen av människor som åker och många blivit accepterade på fel grunder så kommer det vara en konstig stämning och du kan definitivt investera 2000 kr i något roligare än en Londonresa med puckon! Puss på dig!

2010-09-15 @ 13:45:39
URL: http://barbalalaa.blogspot.com
Postat av: Challe

Just i detta fall är det definitivt INTE dig det är fel på, och du har all rätt i världen att vara sur på dem!

2010-09-15 @ 22:18:04
URL: http://lifeispixels.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0