gs

suck. fick panikångest på goldman sachs presentation i dag. har ju inte fått det på typ hela sommaren. eller en gång, men iaf.
det gick bra, gick hem och så.

tror det är för att det är så stressande att gå på alla företagspresentationer och höra om "what's your edge? your angle? prove that you're what we want..." etc,etc,etc,etc. och om hur alla här är smarta, vad kan du göra?  Ni fattar.

Och det där med Londonveckorna. Kom just inte med(fick mailet) men såg idag listan på vilka som kom med. Många som förtjänade det men MASSOR som INTE förtjänade det. De som "känner rätt folk". Några speciellt som det är bara är FEL att de kom med.

Men har kommit fram till att jag SKA vara sur. Att jag är berättigad till att vara arg, för det är fel beslut. Det är inte fel på mig, utan det är de som har tagit ett felaktigt, orättvist beslut. Det var inte jag som inte var tillräckligt bra, utan de som är idioter. Och det är bra att vara sur över det.

bra på ett sätt. fortfarande stressande men men.

up and down

not good.

man måste ha dåliga dagar, i know.
det blir bara så dumt.
snacka om i-landsproblem liksom.


Londonveckor.

SIGH.

Just reject me already!


De hade ringt runt igår till de som kommit med på LCW.


Ingen har ringt.

Så nu vill jag egentligen bara ha ett rejectionemail så jag slipper hålla på att hoppa.

Jag har hört...

Jag har hört om folk som inte kommer hem klockan nio på kvällen.

Som inte upptäcker i panik att ett företag tydligen tror att de ska komma på karriärsdagen.

Som inte har sura företag som tycker allt är för dyrt efter sig.

Som har en kommitté som faktiskt gör någonting...

Som inte behöver slänga i sig en halv pizzabit till lunch för att sedan äta när de kommer hem vid nio (tack gud för matlådor).



Stressig, stressig,stressig dag.
men allt har löst sig. Typ.

Och jag har fina vänner. det är alltid bra.

18 dagar.

Jag sitter och läser en blogg.
En som jag faktiskt följer rätt mycket, av en tjej som gick i vår årskurs men på Odenplan.Hon har bott i Milano i några månader, jobbat som modell, varit ute och verkar allmänt som en person som jag inte skulle tycka om alls i verkliga livet. Jag gillar henne faktiskt inte ens på nätet. Hon är en sån där person som inte har en aning om hur det känns att vara ensam och inte kan sympatisera med att folk som inte är populära. Bortskämd helt enkelt.

Hon har bland annat blivit bjuden på ett antal resor till lyxiga destinationer såsom St Tropez under sommaren. Av pr-folk, bott i nån obskyr prins villa.... Etc,etc,etc. Visst, tror knappast hon haft sex med nån för det, men det känns lite osmakligt moraliskt i alla fall. (fast jag gillar ju inte ens att bli bjuden på kaffe av nån så det är nog bara en mindre skillnad i ideal.)

Men ändå. Jag skulle inte ha något emot att vara på nån strand, dricka drinkar, leva lyxliv... In fact, jag och nåt all inclusive hotell utomlands skulle vara en utmärkt kombination. Åka ensam eller bara med riktigt nära kompisar. Jag skulle inte ens vilja festa. Bara vara och inte behöva tänka på alla måsten.

Jag satt till och med och kollade sista minuten resor idag. Igen. Men jag har inte tid att åka bort nu. Och inte råd heller för den delen.

Så jag kompromissade och bokade in mig på hot stone massage på en spaskola. Visserligen 500 kr, men det är mcket billigare än om man skulle göra det 'på riktigt'. Och jag måste göra något, annars kommer jag inte överleva fram till den 23e. 18 dagar kvar. 18 dagar. i can do it.

RSS 2.0