Flylady

Jag är en Flybaby!

Eller ja. Jo, det är jag.

Sen... tre veckor, give or take, har jag hållit på med något som heter FlyLady och som väl egentligen är anpassat för hemmafruar med stökiga hem.

Det är, kort sagt, en sorts självhjälpsgrupp med målet att man ska ha ett rent hem och liv utan perfektionism. Det är lite svårt att förklara, men man börjar med Babysteps i 31 dagar och man får ungefär 12 mail om dagen från dem med motiverande meddelanden och sånt där.

Och det funkar verkligen. Jag har ju bara hållit på i tre veckor men DET FUNGERAR. Min lägenhet har aldrig varit så här städad och jag har tillbringat väldigt lite "riktig" tid med att städa.

http://en.wikipedia.org/wiki/FlyLady

Jag är typ lite kär i det.

Inte för att jag är hemmafru eller så. Men ändå. Teorin bakom det är bra.

En vecka

Jag har haft en väldigt bra första vecka, all told. Jag är fruktansvärt förkyld, så jag har hemma hos mamma och pappa och försökte bli frisk. Mycket skönt.

Och sen var jag med Olle-bolle på Mulle Meckparken och det var supermysigt. Lill-plutt <3

Jag har precis haft mitt första seminarie i IntEk, men en tjej i min årskurs som seminarielärare. Lätt surrealististkt, men hon var fruktansvärt bra, defintivt en av de bästa seminarielärare jag haft. Lugn och organiserad. Jag tror att kursen kommer gå bra med henne som lärare.


Egentligen skulle jag på kör ikväll men jag är så förkyld att jag tror att jag ska stanna hemma. Nu äter jag lite fil till lunch och kollar på Extrem Överlevnad på tv.


RSS 2.0