One down, one to go

Första tentan är 'over and one with' och nu är det redovisning som gäller för hela slanten. 7 dagar. 7,5 poäng. 6 delmoduler.
Det blir give or take 1 modul om dagen+en dag repetition, 1 poäng om dagen vilket motsvarar knappt en veckas heltidsstudier.

Eh.
Matten går inte helt ihop.
Summa: FÖR LITE TID.

Men jag tog en liten paus och hade Sanna, Charlotte och Calle här på te och ICA mathörnas mycket goda kanelbullar.
Ikväll är det SU styrelsemiddag.

och så ska jag ju plugga nånstans där också.
japp. justja.

Tenta,tenta,tenta

Det går bättre att tentaplugga den här perioden. Känner mig mer motiverad även om det går tungt och det tar tid.

Jag har en intervju för ett projekt imorgon. Den har jag redan varit tvungen att flytta två gånger. Ena gånger var mitt fel, den andra var det inte. Nu är problemet att jag var okej med att inte få posten, eftersom det var för att jag var för bakis för att gå på intervjun. Bokstavligen, jag kunde inte gå. Men en person som jag inte helt gillar pga hur den har betett sig mot en vän till mig, 'lobbade' för att jag skulle få en chans i alla fall. Jag ogillar att stå i skuld till folk. Hade jag inte vetat det hade det varit fine, men när den personen berättar för mig att det var pga honom/henne jag fick en till intervju. Då är det ju en fråga om tjänster/gentjänster.

Och jag har fått höra från två håll att jag måste vara jättevälförberedd. Men hur mycket är välförberedd? jag vet inte så mycket om investment banking. Jag har idéer, jo visst, men det är annorlunda från att veta allt.

Tentastressen plingar på, antar jag.

A rite of passage

Förvirrande, det här.

Vi hade SU-skifte i tisdags, vilket innebar att vi firade ut det gamla året och firade in det nya med den nya styrelsen i spetsen.
Long story short, jag blev alldeles alldeles för full och minns inget från efter middagen. Tydligen ramlade och spydde jag mycket och en tjej var tvungen att ta hem mig i taxi.

Dagen efter vaknar jag av att su-ordf T ringer och väcker mig och jag inser att jag inte har en aning om vad som hände. Lite panik.
Sen, under loppet av nån timme ringer fyra andra personer, två av dem har jag aldrig pratat med i telefon förut och knappt pratat med i skolan, för att kolla hur jag mår och försäkra mig om att jag inte gjort något dumt.

Jag mår hur dåligt som helst hela dagen och det slutar med att jag åker hem till mamma och pappa. Jag försöker sova lite och när jag efter en sisådär tre fyra timmar kollar min telefon har jag 9 (!) obesvarade samtal från gamla och nya människor.

Jag är så extremt tacksam mot de som tog hand om mig i tisdags, eftersom annars vet jag inte hur det hade gått. Men helst plötsligt kände jag mig inkluderad i en gemenskap. En ganska lustig gemenskap som består i att ha blivit sjukt full och omhändertagen på en skolfest. Bisarrt, egentligen.



Bilder

Eftersom bilderna inte funkade i förra inlägget så kommer ett separat inlägg med... 'vackra' bilder som den ovan.




Mkt att göra

Det är mycket nu. Tentor coming up (så mkt panik att jag inte ens vill tänka på det) och 35 miljoner andra saker att göra innan dem och innan jag åker till Alperna. Utan post-its skulle jag inte minnas nåt. Plugget går sådär, är så otroligt omotiverad. det är inte nyttigt.

Iaf. Förra veckan var bra men busy. Jag minns inte riktigt vad jag har gjort förutom att gå i skolan. Träffade Anna och Helena, det gjorde jag. Och var hemma hos mamma och pappa. På fredagen... Jo just ja, intervjuade för skoltidningen och för ett skolprojekt och gick på stan lite. Sen bar det av till Louise från skolan som fyllde år. Det var en liten reunion för vår småttingrupp vilket var supertrevligt.

På lördagen var det årsfest! Biggest event of the season and all that. Slutet på kåråret.
SU-styrelsen (sorry, det blir mycket on det) fiare det med stil.Temat var Alice i Underlandet och vi klädde ut oss till katter. Visserligen svarta katter med nätstrumpbyxor men iaf. Klart finast var vi.
Jag började dan med att gå på stan med de andra och fixa utklädnad. Sen sprang jag hem för att duscha innan Elisabet, Johan och Jesper kom över för att göra sig i ordning och förförfesta.
Vi tog en taxi till förfesten som var hos en tjej som heter Lotta (nya Idu-ordf) med nya kårstyrelsen och alla nya utskottsstyrelser. Jag kände inte så många men det var kul iaf.
På sittningen satt jag vid SU-bordet bredvid Max och Jesper och det var superkul. Jag tappade bort min väska men den kom fram igen så då var det inget att klaga över.
Det blev lite för mycket att dricka för mig, vilket syns på bilderna...

Men all and all väldigt lyckat.


RSS 2.0